Святий Миколай 2021

Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки.

Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали покровителем і заступником дітей. Тож саме вони найбільше чекають на це свято. Адже малеча знає, що за її слухняність, старанність, працьовитість Святий принесе їм безліч подарунків.

Шумно і гамірно у передноворічній світлиці до слухняних діток Пісочинського ліцею «Мобіль» завітав Святий Миколай.

Учні 7 В класу розіграли виставу, де лунали пісні про найулюбленішого святого, найщиріші слова побажання благоденства, світлої і теплої вічності, здоров'я і щастя, любові!

Самі учні розповіли про те, що іноді діти бувають нечемними чи не хочуть вчитися, то замість Святого Миколая у чарівну грудневу ніч до них приходить чортеня Антипко. Воно залишить під подушкою непослухів пучок вербових різочок. Іноді наука не іде без бука. Але то буває дуже рідко, бо дітки в більшості слухняні та добре вчаться на радість батькам.

Всі учні початкової школи з нетерпінням чекали на подарунки, які традиційно організував голова Пісочинської селищної ради Чорнобай О.О. Радощам не було меж! Адже солодкі подарунки отримали всі діти початкової школи

Друзі! Наслідуємо добро і вчинки Миколая! Нехай це свято стане для нас святом Милосердя, святом Доброти, Прощення, Любові до ближніх. В День Святого Миколая бажаємо вам справжнього казкового дива. Вірте в чудеса і вони неодмінно здійсняться!

/Files/images/download (1).gif

Кiлькiсть переглядiв: 17