День толерантності

Міжнародний день терпимості (толерантності) був оголошений ЮНЕСКО в листопаді 1995 року з нагоди 50-річного ювілею цієї організації і відзначається щорічно 16 листопада.

16 листопада 1995 року держави-члени ЮНЕСКО ухвалили Декларацію принципів терпимості. В 1996 році Генеральна Асамблея запропонувала державам-членам щорічно 16 листопада відзначати Міжнародний день толерантності, приурочивши до нього відповідні заходи, орієнтовані як на навчальні заклади, так і на широку громадськість. 16 листопада у КЗ «ПЛ «Мобіль» відбулися заходи згідно з планом приуроченому Дню толерантності.

Сьогодні відбувалася виставка плакатів «Толерантність в нашому житі».

Серед учнів 9-10 класів відбувся конкурс «Толерантність у висловах».

Учнівське самоврядування провело анкетування учнів «Наскільки ви толерантні».

Впродовж дня робота вчителів початкових класів та класних керівників ліцею була спрямована на формування в учнів поваги до інших людей, їхніх думок. Так для учнів 1 класу була проведена година спілкування "Планета толерантності". Для учнів 2 класу було проведено класну годину "Долоньками творимо ДОБРО". Учні 3 та 4 класів прийняли участь у тренінгу "Будьмо толерантними".

Не обійшли стороною заходи й учнів 5-10 класів. Вони прийняли участь у тренінгу "Толерантність врятує світ", створювали "Квітку толерантності".

День толерантності пройшов активно, весело, творчо та толерантно!

/Files/images/download (1).gif

Кiлькiсть переглядiв: 34