З 07 по 11 вересня в ліцеї проводився Тиждень фізкультури і спорту.

Протягом тижня було проведено наступні заходи:

09.09.2020-В рамках Європейського тижня спорту, під егідою Європейської комісії, з нагоди Міжнародного Дня фізичної культури та спорту, під девізом #BeActive, у нашому закладі було проведено Всеукраїнський олімпійський урок. Урок було проведено в усіх класах. Відбулися бесіди про олімпійські види спорту та історію виникнення олімпійських ігор. У ході заходу серед учнів здійснювали пропаганду здорового способу життя,формували свідоме ставлення до необхідності регулярних занять фізичною культурою та спортом, збагачували знання стосовно олімпійських видів спорту, історії Олімпійських ігор, видатних спортсменів; Також проведені естафети «Веселі старти» для учнів 3-4 класів. Це традиційний вид змагань для молодших школярів, участь у якому завжди викликає велику радість, приносить заряд енергії і позитивний настрій як для самих учасників, так і для вболівальників та вчителів.

У рамках Тижня представлені наступні заходи:

тематичні бесіди «Здоровим бути – зі спортом дружити», «Спорт – сила, краса, здоров’я»;

спортивні змагання «Веселі та спритні»: силові вправи, стрибки в довжину, підтягування на перекладині, вправи з м’ячем; естафети «Рух – це життя»; рухливі ігри; спортивні конкурси;

Тиждень фізичної культури має велику суспільну значимість, спрямовану на утвердження здорового способу життя, активізацію фізкультурно-масової роботи та залучення дітей до занять спортом.

Щиро дякуємо організаторам та учасникам Тижня, зичимо їм фізичного здоров’я та краси, спортивних і життєвих перемог, плідної праці й успіхів у всіх звершеннях!

Фотозвіт

Кiлькiсть переглядiв: 93