Відповідно до постанови КМУ від 16 березня 2020 р. № 215 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»

Відповідно до постанови КМУ від 16 березня 2020 р. № 215 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» на території України запроваджено КАРАНТИН!

Просимо всіх обмежити пересування вулицями громади, утриматись від відвідування масових заходів, дитячих та ігрових майданчиків та більше часу знаходитись вдома! Виходьте на вулицю тільки за крайньою необхідністю!

Нагадуємо, що територія шкіл повністю закрита для відвідування, це стосується й ігрових майданчиків, користування якими ЗАБОРОНЕНО на час карантину! Відповідно до ст 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення, порушення правил карантину тягне за собою накладання штрафу від 17 до 34 тис грн! Статтею 325 Кримінального кодексу України встановлено, що порушення правил карантину, що спричинили поширення інфекційних хвороб, карається штрафом від 17 до 51 тис грн або позбавленням волі строком до 3 років! Виконуємо норми закону та разом здолаємо недугу!

Кiлькiсть переглядiв: 103