Повернутися до звичайного режиму

Тиждень іноземних мов. Продовження.

Учні 7 Г класу проводять на перерві розминку англійською для учнів 1-А в рамках конкурсу Healthy breakfast.

Фото події


Розминка в 1-А класі англійською мовою.Проводили учні 5-А класу.

Фото події


Мультимедійний інтегрований урок в 3-Д класі (англійська мова+ географія),тема "Знайомство з Великобританією". Поговорили про географічне положення, структуру країни та символи кожної окремої частини UK. Дізналися багато нового та цікавого про країну,мову якої вивчаємо, наприкінці заняття створили міні-проєкти(smiley)

Фото події


5-Б плакат "Їжа в Англії".

Фото події


4-А клас проходить тему присвійних займенників та створює портрети Британської королівської сім'ї.

Фото події


Учні 8-Б класу розробляли питання про визначні місця Великобританії, складали квіз командами і потім відповідали на запитання. Знання географії та визначних місць Великобританії тепер допоможуть скласти цікавий туристичний маршрут при нагоді!

Фото події


Учні 9-А класу на уроці англійської мови дізнались про різницю між Britain, Great Britain, The United Kingdom, дізнались про символи та визначні місця в Шотландії, Ірландії, Уєльсі та Англії. Також створили проект про визначні місця Лондона та презентували його. Готуємося до ДПА з різноманітними цікавинками!

Фото події


Сьогодні учні 1-В класу дізнавалися цікаві факти про країну, мову якої вивчають!Створювали тематичний плакат та складали плани про майбутню подорож до Англії.

Фото події


Збірна 8-их класів, 8-В та 8-А, презентувала проекти про цікаві місця Великобританії та Лондону, розповіли про визначні пам'ятки та легенди.

Фото події


В рамках тижня англійської мови учні 2Г класу дізнавалися про державні символи Великобританії та створювали власну копію прапора!

Фото події


Сьогодні 2-В та 2-Д також провели дуже весело перерви.До них завітали дівчата з 6-А ,які провели фізкультхвилинки.

Фото події


Гра "Брейн Ринг" - об'єднані команди 7-А класу змагаються за звання "знавця" Британії та інших англомовних країн.

Фото події


11-А клас виконуе завдання з аудіювання за темою "10 strickt rules the Royal Family always follows".

Фото події



Сьогодні 2-Б,2-В та 2-Є класи разом з 6-А віртуально подорожували до Лондона. Діти дуже багато почули та побачили цікавого , уважно слухали та відповідали на питання.

Фото події


Фізкультхвилинки англійською мовою для першокласників провели учениці 5-9-х класів.

Фото події


"Never give up!" (Ніколи не здавайся!) В рамках тижня англійської мови учні 9-А класу виконували творче завдання на тему мотивації у досягненні цілей в навчанні та особистому житті.

Фото події


Пригадали творчий шлях англійського поета та драматурга Вільяма Шекспіра, читали 130 сонет в оригіналі та уривок з легендарної шекспірівської трагедії " Ромео і Джульєта". Англійська поезія та тематична стінгазета від учнів 8-А класу.

Фото події

Кiлькiсть переглядiв: 240